Wie is de beste Machinist van Nederland?

Almere, 19 augstus 2019 – Na 8 jaar organiseert Pon Equipment weer een wedstrijd om de nationale titel. De drie voorrondes zijn inmiddels geweest en de negen finalisten zijn bekend. Zij strijden tijdens de finale op zaterdag 7 september om de felbegeerde titel ‘Beste Machinist van Nederland’. Dit levert automatisch drie finalisten op voor deelname aan het Europees kampioenschap in Malaga in oktober.

Op weg naar de wereldtitel

De drie beste Nederlandse machinisten vertegenwoordigen ons land tijdens het Europees kampioenschap van de Global Operator Challenge 2019 in Malaga. De Europees kampioen doet vervolgens mee aan de wereldwijde finales die plaatsvinden tijdens de Conexpo-Con/Agg in maart 2020 in Las Vegas. De prijs? Een “VIP”-trip voor twee naar een Caterpillar faciliteit naar keuze.

Kom naar de finaledag

Wilt u niks van deze spannende finaledag missen? Dan heten wij u op zaterdag 7 september van harte welkom bij IPC Werkt in Arnhem. De deuren openen om 9:30 uur. Kom een kijkje nemen of moedig uw favoriet aan. We maken er samen een mooie finaledag van!

Schrijf u direct in als bezoeker via het inschrijfformulier op de website:

https://www.pon-cat.com/nl/evenementen/machinistenwedstrijd

Datum en tijdstip
Zaterdag 7 september 2019
10:00 – 17:00 uur

Locatie 
IPC Werkt
Koningsweg 35
6816 TG Arnhem