RAW-bestekken, RAW-proces en Directievoering UAV

Doel en opzet

Als u werkt met RAW-bestekken is een gedegen kennis over RAW-systematiek onmisbaar. Wilt u uw kennis en vaardigheden op het gebied van RAW-bestekken (verder) ontwikkelen? Dan is deze training zeer geschikt voor u! Met deze korte en praktijkgerichte training kunt u werken en leren perfect combineren. In de training leert u alle van toepassing zijnde onderdelen die het gehele RAW-proces vragen. U gaat direct aan de slag met het RAW-bestek en krijgt hiermee inzicht in de besteksopbouw, de RAW-systematiek, de RAW-catalogus en de Standaard RAW Bepalingen. Omdat het RAW-proces onlosmakelijk verbonden is met het voeren van directie en toezicht volgens de UAV wordt ook een gedeelte van de training besteed aan dit proces. U leert hierbij de verantwoordelijkheden van opdrachtgever en opdrachtnemer bij directievoering en toezicht, de taken die volgens directievoering UAV moeten worden uitgevoerd alsmede de praktische toepassing van de UAV 2012 bij situaties op het werk. Deze training op MBO-niveau wordt verzorgd door zeer ervaren docenten. Zij hebben veel ervaring met RAW-bestekken en directievoering UAV in de buitenruimte.

Doelgroep en resultaat

U bent na afloop van de training in staat om projectmatiger te werken en meer succes te behalen: u anticipeert als werkvoorbereider, projectleider, U bent na afloop van de training in staat om met uw opgedane kennis van het RAW-proces en directievoering UAV de contractafspraken in het bestek toe te passen volgens de afgesproken regels (RAW en UAV). Hiermee bent u als werkvoorbereider, projectleider, directievoerder, toezichthouder, opzichter, uitvoerder of voorman een volwaardig contractpartner van uw opdrachtgever of opdrachtnemer.

Toelatingsvoorwaarden/vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor deze training. Deze training wordt verzEr zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor deze training. Deze training wordt verzorgd op MBO-niveau.

Financiële investering

De investering voor deelname aan deze training bedraagt €320,- euro exclusief BTW.

Duur

1 dag

%d bloggers liken dit: