Opzichter Uitvoerder Buitenruimte

Het uitvoeren van projecten in de buitenruimte is in toenemende mate complex. Dit vergt van de opzichter en uitvoerder in de buitenruimte een uitgebreide kennis op zowel groen, grijs als blauw gebied. Het beschikken over sterke communicatieve vaardigheden en projectmatig kunnen werken is zowaar nog belangrijker. Als kundige opzichter of uitvoerder zelfstandig projecten in de buitenruimte tot een goed einde brengen? Dat wilt u ook. Want er is veel vraag naar zo’n kundige opzichter of uitvoerder. Met de IPC opleiding Opzichter / Uitvoerder in de Buitenruimte wordt u binnen 1,5 jaar volleerd opzichter of uitvoerder. Dankzij de ervaren trainers uit de praktijk van IPC Werkt. Wij maken een persoonlijk plan voor uw opleiding, afgestemd op uw praktijk als uitvoerder / opzichter. Na de eindopdracht en evaluatie ontvangt u van IPC een erkend vakdiploma Opzichter / Uitvoerder in de Buitenruimte.

Opzichter/uitvoerder

Bij de opleiding Opzichter / Uitvoerder in de Buitenruimte zijn veel IPC partners betrokken. Alle partijen brengen ervaring in vanuit de branche. Professionals voor professionals. Dat werkt voor toepassing van de nodige vakkennis als opzichter / uitvoerder in de (integratie van de) groene, grijze en blauwe sector. Ook wetgeving borgen, projecten aansturen, contracten opmaken en omgaan met risico’s gaat u na deze opleiding perfect af als opzichter /uitvoerder in de buitenruimte.

Programma

De opleiding Opzichter / Uitvoerder in de Buitenruimte bestaat uit 5 modules.

  • Communicatieve vaardigheden
  • Vakkennis
  • Projectmatig werken
  • Contracten
  • Kwaliteitsplan
  • De praktijk

LET OP!

IPC Werkt gelooft in kwaliteit boven kwantiteit. Daarom hanteert IPC een (gratis) selectieprocedure voor cursisten die zich aanmelden. Deze selectie bestaat uit een motivatiegesprek en de vaststelling van uw kennisniveau. Hierna hoort u of u bent geselecteerd voor de opleiding.

Na uw inschrijving wordt er contact met u opgenomen voor het plannen van een intakegesprek. Het gesprek zal plaatsvinden bij IPC Werkt. Indien mogelijk kan het gesprek ook op uw eigen locatie plaatsvinden. Aan de hand van het intakegesprek wordt er een persoonlijk opleidingsplan opgesteld waarbij rekening wordt gehouden met uw ervaring.


Financiële investering
Na toelating tot de opleiding wordt het opleidingsbedrag gefactureerd. De vastgestelde prijs* van € 6.690,- is gebaseerd op een opleidingstraject van 1,5 jaar.
*over deze opleiding wordt geen BTW geheven aan particulieren en overheidsinstanties 

%d bloggers liken dit: