Machinist wiellader basis, examentraining + examen

Het werken met een wiellader is niet zonder gevaar!
De wiellader heeft een complexe bediening, is snel en wendbaar en zonder enige kennis, ervaring of training neemt het risico op graafschade toe. Zonder training bestaat het gevaar van het raken van obstakels of ondergrondse leidingen. Daarom is het belangrijk de wiellader veilig en gecontroleerd te leren bedienen. In deze training leert u de basis laadtechniek en hoe u veilig en verantwoord met een wiellader werkt.

Deze examentraining (met examen) is bedoeld voor diegene die hun basisvaardigheden met een wiellader aantoonbaar willen maken middels een certificaat. Sommige opdrachtgevers, werknemers of verzekeringen vragen om een bewijs van kunde en kennis.

In deze eendaagse examentraining staat het aantonen van basis werktechnieken met de wiellader centraal. Dit wordt door middel van een praktisch examen getoetst. Ook de theoretische kennis van de deelnemer wordt getoetst. De theorie is vooraf beschikbaar in de elektronische leeromgeving van IPC alsmede ook filmpjes met de beoogde werktechnieken zodat  u weet wat er tijdens het examen van u verwacht wordt.

Programma

  • behandeling theorie middels de elektronische leeromgeving
  • oefenen behoorde technieken

Financiële investering
De investering voor deelname aan deze training bedraagt € 550,- euro exclusief BTW.

Duur
1 dag

%d bloggers liken dit: