Presentaties en beurzen

Locatie voor bedrijfspresentaties / productpresentaties huren

Bent u op zoek naar een huurlocatie voor de perfecte bedrijfspresentatie of productpresentatie? Wilt u een nieuw product lanceren in de markt of uw bedrijf presenteren op een unieke locatie en uw klant daarvoor uitnodigen? Dan biedt onze locatie diverse mogelijkheden voor verhuur! Zowel binnen als buiten zijn er talloze mogelijkheden waarbij u uw creativiteit de vrije loop kan laten gaan. Bewezen voorbeelden hierbij zijn een pop-up restaurant in het zand, open-dagen voor uw toekomstige klanten of uw bedrijfslogo in het terrein verwerkt zodat deze op grote hoogte in de lucht zichtbaar is. Als u belt, valt vrijwel elke planning te realiseren. Daarbij bieden wij graag ondersteuning in het proces van het bedenken en uitvoeren van uw activiteit.

Beurzen, Conferenties en seminars

Het terrein is uitermate geschikt als locatiehuur voor het houden van vakbeurzen, conferenties en seminars. De combinatie van de grote binnen- en buitenaccommodaties, geeft u de unieke mogelijkheid om deze activiteiten tot een ongekend succes te maken.

De mogelijkheden voor plaatsen van stands in de praktijkhallen of op het buitenterrein zijn uitgebreid en kunt u combineren met  workshops, seminars of kleine conferenties in onze praktijklokalen of presentatieruimtes. De catering voor koffie, thee, lunch en borrel kunnen gedurende het evenement volledig worden verzorgd.