Incompany

Hebben meerdere collega’s binnen uw organisatie dezelfde opleidingsbehoefte of dezelfde training nodig? Dan kunnen ze zich in de meeste gevallen de reis naar Arnhem besparen dankzij de mogelijkheid van incompany trainingen.
IPC Werkt komt graag naar u toe, ook al bent u aan de andere kant van het land gevestigd!

Onze incompany trainingen en opleidingen bieden interessante voordelen voor u:

 1. Oplossingen op maat
  Onze trainers spitsen de incompany training/opleiding toe op de specifieke vragen vanuit uw werkpraktijk. Dit zorgt voor effectiever resultaat.
 2. Alle neuzen in dezelfde richting 
  Als organisatie bepaalt u de richting waarin de deelnemers zich ontwikkelen.
 3. Eigen opleiding/ training creëren 
  In opdracht ontwikkelt IPC Werkt een incompany training speciaal voor uw organisatie. Met een onderscheidende keuze van thema’s kunt u zo een belangrijk concurrentievoordeel behalen.
 4. Besparing van reistijd en reiskosten
  U bepaalt zelf de tijden, dus ook de doorlooptijd van de opleiding of training. Reiskosten en reistijd naar het opleidingsinstituut in Arnhem worden merendeels voorkomen.
 5. Scherpe prijs per deelnemer 
  Afhankelijk van het aantal deelnemers bespaart u met de incompany training/ opleiding op de totale kosten

Maatwerk
Elke opleidingsbehoefte is uniek en zo is voor incompany trajecten maatwerk eerder regel dan uitzondering. Binnen de incompany trajecten biedt IPC Werkt, naast de opleiding en trainingen, ook specialisatiemodules aan. Afhankelijk van uw wensen worden de lessen het lesmateriaal specifiek afgestemd op de lokale omstandigheden en behoeften.

%d bloggers liken dit: