De Machinistenkampioenschappen

Op zaterdag 21 april vinden de Machinistenkampioenschappen plaats bij De Kuiper infrabouw. Deze kampioenschappen zijn voor zowel machinisten als leerling-machinisten. 

Het Machinistenkampioenschap Alblasserwaard/ Vijfheerenlanden vindt al plaats sinds 2008. Het is een niet-commercieel evenement wat georganiseerd wordt om de groen-, grond en infrasector te promoten onder jong en oud. De ultieme wens is om jeugdigen te interesseren voor de vele arbeidsmogelijkheden die deze boeiende sector te bieden heeft. De organisatie bestaat uit vrijwilligers en daarnaast zijn er meer dan 100 bedrijven die sponsoren in de vorm van materiaal, geld of prijzen. Scholen en opleidingsinstanties zijn ook bij de organisatie betrokken. Het evenement wordt georganiseerd door Loon- en verhuurbedrijf W.H. de Kreij, De Kuiper Infrabouw, Korevaar B.V. en CUMELA Nederland.

Jong en oud is welkom 

Elke editie mag de organisatie inmiddels rekenen op zo’n 1.000 bezoekers. Er is veel te zien en ook veel te doen. Behalve de behendigheid die met een grondverzetmachine wordt getoond is op het terrein een heel uitgebreid assortiment van tractoren en grondverzetmachines tentoongesteld. Het Machinistenkampioenschap: “een avontuur voor jong en oud!”

Inschrijven

Inschrijven kan via de website van de Machinistenkampioenschappen.

 

Bron: http://www.machinistenkampioenschap.nl/ & http://www.dekuiperinfrabouw.nl/actueel/21-april-machinisten-kampioenschap-2018/