Leerling

 LEREN VOOR JOUW TOEKOMST

Wil je een echte doe-opleiding? Werk je graag met grote machines zoals graafmachines of wielladers? En wil je later makkelijk een baan vinden? Dan is er voor jou een toekomst weggelegd in de GWW en cultuurtechniek!


EEN TOEKOMST MET BAANGARANTIE!

De eerste kennismaking
Wat kan je al? En wat nog niet? Dit bepaalt de volgende stap, hoe gaat jouw opleiding er uit zien. Vanaf de start van jouw opleidingstraject ga je ook aan de slag bij je leerbedrijf (werkgever).  Het is een perfecte combi tussen werken en leren met garantie op een mooie baan! 
Opleidingsduur
In een zo kort mogelijke periode van ca. 5 maanden stomen we je klaar voor de echte toekomst!
Tijdens je opleiding op het AOC of ROC heb je al veel goede theoretische kennis opgedaan. Een perfecte basis voor je vervolgopleiding bij IPC Werkt! Tijdens je lesdagen bij IPC Werkt volg je nagenoeg alleen praktijklessen. De theoretische lessen kan je makkelijk volgen waar een wanneer het jou uitkomt middels onze elektronische leeromgeving. Het mooie van de elektronische leeromgeving (ELO) is dat je hier ook trainingsvideo’s kan bekijken en online kan testen of je de lesstof al beheerst. 
Je diploma = baangarantie
Het moment waar je al die tijd op hebt gewacht … De diploma-uitreiking! Niet alleen superleuk, ook heel belangrijk. Want hiermee krijg jij zeker weten een baan. Er zijn duizenden mensen nodig in de GWW en cultuurtechniek. Mensen met een diploma, mensen zoals jij met een waardevol papiertje op zak! 

Wanneer je je diploma op zak hebt, ben je zeker van een baan! 


OPLEIDING IN HET KORT

 Machinist Cultuurtechniek
De opleiding is praktisch van aard en je leert werken met (grote) machines. Omgang met computergestuurde apparaten komen ook aanbod. Wat denk je van gps-besturing op die grote graafmachine…. lees meer….