Leerbedrijf

INVESTEER IN DE NIEUWE GENERATIE

Vol energie richt IPC Werkt zich, samen met opleiders en werkgevers op een duurzame toekomst voor medewerkers in de branche waar we trots op zijn!
Bent u eigenaar van een bedrijf, actief in de grond-, weg- en waterbouw, manager of bedrijfsleider, studiebegeleider, loopbaanadviseur of opleider,….. deel ons enthousiasme en investeer in een succesvolle start voor de nieuwe generatie!

Word leerbedrijf!

Voor alle nieuwe GWW- en cultuurtechnische talenten zijn vele leerbedrijven nodig! 
Door schoolverlaters van AOC’s in de korte periode van 5 maanden klaar te stomen voor de praktijk, is er veel winst te behalen.
Leerlingen werken, afgestemd op de bedrijfsprocessen, bij een leerbedrijf en gaan in die periode van 5 maanden, gemiddeld 30 dagen naar IPC Werkt om opgeleid te worden.
De leerlingen dragen vanaf dag 1 bij aan het verzetten van werk en zijn dus productief inzetbaar. De leerlingen worden in dienst genomen door het leerbedrijf.
IPC Werkt heeft de beschikking over goed geoutilleerde leerwerkplaatsen en een scholingsaccommodatie. IPC Werkt is een zusterbedrijf van IPC Groene Ruimte en erkend als opleider in de GWW-sector. 
Aan het einde van de opleiding heeft u de beschikking over een volwaardige medewerker met meer dan meerwaarde voor uw bedrijf.


 

Voordeel voor het leerbedrijf!

 
 

Voldoende personeel
Veel GWW-bedrijven hebben moeite met het vinden van genoeg personeel. Door de leerlingen met dit opleidingstraject aan je te binden, zorg je als bedrijf dat je klaar bent voor de toekomst. Goed voorbereid op de toekomst is het halve werk.
Marktwaarde van uw personeel stijgt door het unieke concept van opleider en begeleider in de praktijk. In een korte tijd is uw leerling een volwaardig medewerker. 
Verfrissende ideeën
Jongeren bruisen van het leven. Ze zijn vrolijk, energiek en nog niet vastgeroest in routines. Ze kijken met een frisse blik naar de werkvloer en zorgen voor energie in uw bedrijf.
De krenten uit de pap
Als leerbedrijf heeft u de eerste selectie. Natuurlijk, de jongeren moeten nog veel leren, maar u ziet snel genoeg of iemand talent heeft en of hij goed past binnen het team. Is de klik er, dan is de stap naar een dienstverband snel gemaakt. En het mooie is, deze pareltjes kunt u precies zo vormen als u wilt.
Kennis gaat niet verloren
Geeft u de kennis die in uw bedrijf aanwezig is over aan een volgende generatie, dan heeft uw bedrijf een toekomst die vele generaties overstijgt. U bouwt aan iets wat groter is dan u voor ogen heeft.

Werken aan de toekomst loont!