Over IPC Werkt

Onze missie en visie

IPC Werkt ondersteunt mens en organisatie met als doel: het vergroten van de duurzame inzetbaarheid van medewerkers die werken aan een toekomst bestendige leefomgeving.

Onze aanpak

IPC Werkt is actief in GWW en Cultuurtechniek. Het werk in deze sector heeft een grote impact op onze omgeving. Zorgvuldig omgaan met onze omgeving is voor onze toekomst van cruciaal belang. IPC Werkt verzorgt op een breed gebied opleidingen, cursussen en trainingen voor volwassenen die de ambitie hebben in de sector te gaan werken of al enige ervaring in de deze sector hebben. Daarvoor zetten wij onze gespecialiseerde didactische kennis in en ondersteunen en adviseren wij op het gebied van scholing- en ontwikkelingsvraagstukken. IPC Werkt stimuleert de instroom van vakmensen voor deze sector en voorziet werkgevers hiermee van kundige medewerkers.

De GWW en cultuurtechniek sector is volop in beweging en draagt bij aan een toekomstbestendige en gezonde leefomgeving. Daarom is duurzaam ondernemen voor ons de basis voor het uitvoeren van werken. Co2 neutraal, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een goede ranking op de prestatieladder maakt onze footprint in de toekomst kleiner. Innovatieve technieken en gebruik van verantwoorde materialen leveren hieraan een goede bijdrage, maar dit alleen is niet voldoende. Het gebruiken en  inzetten van middelen en organiseren van werken verlangt slimheid en efficiëntie van de organisatie en medewerkers. De factor mens is voor een groot deel bepalend als het gaat om  de succesfactoren bij duurzaam ondernemen. Werkinzicht, vakmanschap, vakkennis, ervaring en het tonen van juist gedrag spelen daarbij een belangrijke rol. Deskundigheid en vakmanschap van personeel levert de sector en de bedrijven grote voordelen op!

%d bloggers liken dit: